Share |

Puhujat

Tapio Järvenpää

tapio.jarvenpaa.jpgCOO  - Tapp Commerce Oy

Tapio Järvenpäällä on 25 vuoden kokemus projektityöstä. Puolet ajasta on kulunut huonoissa projekteissa USA:ssa, Brasiliassa,
Isossa-Britanniassa, Saksassa, Suomessa ja Venäjällä.

Työnantajien kirjo  on vaihdellut start-upista globaaliin jättiin. Tapsan johtamissa projekteissa käytettyjä teknologioita ovat olleet esimerkiksi SAP, Oracle EBS, MatrixOne, i2, Basware, Success Factors, Cognos, mikroTool, Ariba ja Twinfield. Kokeilluksi on tullut myös monilukuinen määrä kaikenlaisia integrointi-, tietovarastointi- ja raportointisovelluksia
sekä monenmoisilla kehittimillä tehtyjä asiakaskohtaisia sovelluksia.

Pasi Kivimäki

Pasi_Kivimaki_154x200.jpgSales & Marketing - Pasaati Oy

Pasilla on laaja kokemus ja osaaminen niin kansainvälisten kuin kotimaisten käyttöönotto- ja kehitysprojektien johtamisesta ja projektitoiminnan kehittämisestä. "Kun halutaan saada investoinnista maksimaalinen hyöty on projektin onnistuttava. Valitettavan usein kuitenkin onnistuminen tuhotaan jo lähtökuoppiin."

Pasi työskentelee Pasaati Oy:ssä pääasiallisesti muutosprojektien ja liiketoimintakriittisten ICT-hankkeiden kanssa. Onnistu sinäkin suunnittelemalla ja toteuttamalla projekti peruskulmakivien kautta.

Reino Myllymäki

myllymki_171x226.jpgTuottavuusaktivisti - CxO Professional Oy

Reino Myllymäki on toiminut liiketoiminnan ja tietohallinnon kehittäjänä sekä tietohallinnon ja IT-palvelujen vetäjänä jo yli 20 vuoden ajan. Vuodesta 2009 hän on tutkinut kehityshankkeiden onnistumista ja on kirjoittanut aiheen ympäriltä kaksi kirjaa. Tutkimustyö jatkuu. Hän on myös useiden tietohallintojohtajien mentori, IT Forumin ja SME IT Forumin puheenjohtaja sekä TIVIAn hallituksen jäsen.

Aikaisempien tapahtumien puhujat

Paula_Aaltonen_154x200.jpgPaula Aaltonen

Manager - Carlsberg Business Services, Finland at Sinebrychoff

Paula Aaltosella on vahva kokemus liiketoiminnan prosessien hallinnasta ja kehittämisestä, muutosten johtamisesta. Hän on työskennellyt Sinebrychoffilla vuodesta 2011, jolloin tämä pohjoismaiden vanhin panimo käynnisti Carlsberg-konsernin monivuotisen liiketoiminnan muutoshankkeen. Hänellä oli kokonaisvastuu yhdestä Sinebrychoffin historian mittavimmista muutoshankkeista, joka vaikutti jokaiseen sinebrychoffilaiseen. Hankkeen tärkeä osa oli mittavan ERP-järjestelmän käyttöönotto Sinebrychoffilla syksyllä 2014. Paulalle muutoksen johtamisen lähtökohta ovat ihmiset ja peruskivenä ”sanoista tekoihin” -asenne. Nykyisin Paula vastaa Carlsberg Global Business Services palveluista Sinebrychoffilla.

2016_Timo_Hammar.jpg

Timo Hammar

Executive Vice President, Insta DefSec Oy

Timo Hammarilla on yli 38 vuoden kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä ja siihen liittyvästä liiketoiminnasta. Vankan teoreettinen tietotekniikan perusta tuli FM-tutkinnon kautta Tampereen yliopistolta oppi-isänä Suomen ensimmäinen tietotekniikan professori Reino Kurkisuonio. Hammar oli pitkään mukana suomalaisten tietokoneiden (Mikko 3 ja MPS 10) kehittämisessä sekä varusohjelmistojen että sovellusohjelmistojen parissa. Tuolloin työnantajana oli Softplan, Nokia Elektroniikka, Nokia Informaatiojärjestelmät ja Nokia Data. Hammar on ollut myös tamperelaisen Prodax Oy:n toimitusjohtajana ja toiminut Tieto Oyj:ssä globaalista media-toimialasta vastaavana johtajana. Hän on ollut myös usean ruotsalaisen ja norjalaisen ohjelmistoyrityksen hallituksissa. Vuonna 2005 hän siirtyi Instaan joka on tamperelainen perheyritys. Instassa hän toimii Insta DefSec Oy:n varatoimitusjohtajana ja vastaa sen operatiivisesta toiminnasta.

Insta DefSec Oy on ohjelmistotalo, jossa työskentelee 250 korkeakoulutaustaista tietotekniikka-ammattilaista. Yritys keskittyy erittäin vaativiin tehtäväkriittisiin johtamisjärjestelmiin ja korkean tietoturvan ratkaisuihin. Yrityksen asiakkaita ovat esim. Puolustusvoimat, turvallisuusviranomaiset, korkeaa tietoturvaa tarvitsevat viranomaiset ja yritykset sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Timo Hammar on toiminut vuodesta 2005 vuoteen 2015 asti Tampereen kauppakamarin ICT-valiokunnan puheenjohtajana.

2016_Esa_Karppi_200px.jpgEsa Karppi

Head of Global Service, Fastems Oy Ab

Fastems is the leading independent manufacturer of factory automation systems. Our mission is to improve our customers’ competitiveness through automation. We do this by enabling them to get the most production out of the 8,760 hours available each year. We are known for flexible manufacturing systems (FMS), robotics-based automation, production control software, gantry and interlinking systems and our wide range of services.

2016_Matti_Pohjola_200px.jpgMatti Pohjola

Taloustieteen professiori, Kauppakorkeakoulu, Aalto-yliopisto

Matti Pohjola on toiminut Kauppakorkeakoulun taloustieteen professorina vuodesta 1992 alkaen. Aiemmin hän on ollut opetus- ja tutkimustehtävissä Tampereen, Helsingin ja Turun yliopistoissa, Suomen Akatemiassa, Työväen taloudellisessa tutkimuslaitoksessa ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa. Vuosina 1997-2002 Pohjola työskenteli apulaisjohtajana YK-yliopistoon kuuluvassa WIDER-instituutissa. Matin CV.

Lue tuore julkaisu: Suomi uuteen nousuun - ICT ja digitalisaatio tuottavuuden ja talouskasvun lähteinä

2016_Elina_Santamaki_154x200.jpgElina Santamäki

Head of GS1 System, GS1 Finland Oy

GS1 on puolueeton, voittoa tavoittelematon globaali organisaatio, joka kehittämiensä standardien avulla auttaa asiakkaitaan toimitusketjun tehostamisessa ja hallinnassa. GS1:n ratkaisuja käyttää maailmanlaajuisesti yli 1,4 miljoonaa yritystä ja päivittäin GS1-tunniste on mukana yli 6 miljardin kauppatapahtuman kirjaamisessa ja välittämisessä.

Elina Santamäki johtaa GS1 Finlandilla tiimiä, joka vastaa standardien ja Golli-pilvipalvelun kehittämisestä. Hänellä on useiden vuosien kokemus tilaus-toimitusketjun prosessien kehittämisestä sekä projektien johtamisesta vähittäiskaupan puolella.