Blogi

Onnistunut projekti -tapahtuma 4.8/5.0!

Share |

Keskiviikko 18.5.2016 - Joonas Iivonen, Project-TOP Solutions Oy


Lämmin kiitos loistaville puhujillemme ja innostuneille osallistujille!

Ensiksi puhui Matti Pohjola Aalto-Yliopistosta aiheenaan Digitalisaatio ja globalisaatio talouden muutosvoimina. Matti otti yleisön haltuunsa pysäyttävällä esityksellä ja loistavalla esiintymisellään.

Matti maalaili kuvaa nopeasti muuttuvasta maailmasta ja haasteista joita digitalisaatio meille kansakuntana tuo. Esitys herätti kaikki osallistujat ja alusti hienosti tapahtuman teemaa. Matti sai arvosanakseen ennätyksellisen 4.6/5.

Matin esityksen voi ladata täältä.

12_5_kuva1.png

Kuvassa Matti Pohjola

Toisena puhujana oli Elina Santamäki, Head of GS1 System, GS1 Finland Oy. Elina kertoi käytännön laajan projektin haasteista aiheenaan Golli-pilvipalvelun rakentaminen ja ketterä kehittäminen laajassa verkostossa.

Golli on kunnianhimoinen hanke tuottaa kustannustehokas pilvipalvelu, jolla yritysten tilaus-toimitusketjut voidaan kokonaisuudessaan digitalisoida. Elina kertoi elävästi mammuttiprojektin haasteista ja sai loistavan arvosanan 4.4.

Elinan esitys on ladattavissa täältä.

12.5.kuva2.png

Kuvassa Elina Santamäki

Kolmantena Paula Aaltonen, Manager – Business Services (Carlsberg), kertoi vinkkejä kehityshankkeessa onnistumiseen. Kokomusta Paulalta löytyy valtavasti, mm. Sinebrychoffin suuren ERP-hankkeen viemisestä onnistuneesti maaliin.

Paula antoi niin ainesosat- kuin valmistusohjeenkin hankkeessa onnistumiseen. Yleisö palkitsi loistavan esityksen arvosanalla 4.5.

Paulan esityksen voi ladata täältä.

12.5.kuva3.png

Kuvassa Paula Aaltonen

Puheenjohtajan tehtävän hoiti Reino Myllymäki suvereenisti ja piti tilaisuuden langat tiukasti käsissään. Reino saikin loistopalautteen 4.6. Tapahtuman järjestely (4.8) ja ajankohta koettiin myös hyviksi (4.8).

12.5.kuva4.png

Kuvassa Reino Myllymäki

Tästä on vaikea enää parantaa, mutta aiomme siinä onnistua! Seuraava Onnistunut projekti -tapahtumamme on Turussa 7.10. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä